Dr. Benjamin Pulvermacker - Vineri 10 Septembrie 2014

Vedetele au avut privilegiul unei intalniri exclusiviste cu celebrul medic estetician francez Benjamin Pulvermacker !

Vineri 10 Septembrie 2014, la invitaţia Chic Travel si Miko Med, Dr. Benjamin Pulvermacker, medic specialist in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica s-a aflat pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment exclusivist .

Cu o excelentă reputaţie de chirurg, fiind recunoscut drept unul dintre cei mai mari specialisti in materie, autor a numeroase intervenţii de succes în cele mai renumite clinici pariziene (Hopital Saint Louis, Clinique Mousseau si mai ales Clinique de la Muette), doctorul Benjamin Pulvermacker este recomandat de un CV impresionant ce cuprinde o gama larga de interventii care privesc atat chirurgia estetica a fetei si a sanilor, cat si cea corporala. Dupa declaratiile ilustrului medic, fata trebuie considerata ca un intreg si pentru un rezultat deosebit este necesar sa combini atat tehnici de medicina estetica cat si de chirurgie estetica. Realizeaza foarte multe operatii de lifting facial, blefaroplastie si rinoplastie. In cazul chirurgiei mamare, renumitul medic efectueaza cu mare succes operatii de marire/micsorare de sani cat si reconstructie mamara necesare dupa masectomie/tumorectomie in cazul cancerului de san. In ceea ce priveste silueta, procedurile chirurgicale cele mai frecvent cerute sunt liposuctia, liftingul abdominal, liposuctia soldului, liftingul coapselor cat si al bratelor, care se dovedesc a fi extrem de utile mai ales in cazul pacientilor care au pierdut mult in greutate.
Astfel, la sediul Miko Med din Str. Nicolae Caramfil Nr. 51, celebrul doctor a avut o prima intalnire cu o parte din clientele Miko Med: Dnele Mona Moisescu, Iulia Lazarov, Ioana Vescan, Florina Gruia, Gabi Naghi, Amalia Nastase, si a dezvaluit viitoarelor paciente din secretele pastrarii frumusetii odata cu inaintarea in varsta. Cea mai frecventa intrebare adresata reputatului medic a fost "cum sa arati cat mai natural dupa efectuarea unei interventii estetice?". Pentru ca este cunoscut faptul ca exista, din pacate, cazuri nefericite care au avut ca rezultat final o schimbare dramatica a "look-ului".

Seara la Miko Palace - cel mai potrivit loc pentru a gazdui un astfel de eveniment, dedicat frumusetii- celebrul medic a fost prezentat publicului de Dna Mona Moisescu (Director Executiv Chic Travel) si Dl. Dr. Vlad Moisescu. Chirurgul a sustinut o expunere interactiva despre cele mai revoluţionare tehnici de chirurgie estetica.
Dr. Benjamin Pulvermacker a tinut sa ne asigure ca cel mai important aspect pt dansul este increderea stabilita in timpul consultatiei preoperatorii, incredere ce va permite pacientului sa inteleaga ca rolul doctorului nu este doar pur tehnic.

Dr. Benjamin Pulvermacker a vorbit despre frumusete, armonie si rezultatele miraculoase obtinute datorita chirurgiei plastice, prezentand mai multe studii de caz in fata unui public ales, printre care s-au numarat Amalia Nastase, Andreea Esca impreuna cu sotul Alexandre Eram, Oana Cuzino, Dana Savuica, Silvana Berciu, Andreea Altay, Dorothy Constantin, Mihaela Doicescu, Roxana Iliescu. Deasemenea, s-au alaturat evenimentului si medici romani de notorietate, Dna Dr. Iulia Kulcsar - medic primar cardiolog, membra a Societatii Europene de Cardiologie avand un dialog extrem de interesant cu medicul francez.

Astfel, intr-un cadru perfect pentru a celebra frumusetea, completat si de gustarile si sucurile bio pregatite special pentru invitati la Restaurantul Miko Cafe, s-au pus bazele unui parteneriat de exceptie, cu un medic de exceptie !

Dr. Benjamin Pulvermacker va reveni in Romania si va incepe o colaborare pe termen lung cu Clinica Miko Med, pentru a facilita accesul pacientilor romani la tehnica inovatoare utilizata la nivel international in domeniul chirurgiei plastice.

Mona Moisescu - Director Excecutiv Chic Travel : "Ma bucur enorm ca impreuna cu Miko Med am reusit sa il aducem in Romania pe Dr. Benjamin Pulvermacker, care va oferi clientelor Miko ultimele noutati din chirurgia estetica"

Mihaela Cristofor - CEO Miko Group: „Ne dorim tot ce e mai bun pentru clientii nostri si facem tot posibilul sa aducem in Romania specialisti de renume international in domeniul esteticii medicale "
Dr. Benjamin Pulvermaker: "Viitorul va aduce simplificarea gesturilor si pasilor necesari pentru obtinerea unui rezultat cat mai natural posibil. Terapia genica ne va aduce noi solutii impotriva imbatranirii cutanate"

Informatii suplimentare:
Evenimentul a fost organizat de catre Clinica Miko Med in parteneriat cu Chic Travel si Miko Beauty Centers, cu sprijinul Restaurantului Miko Cafe.