Evenimente

Eveniment Caritabil Craciun 2014 Miko Palace

MIKO GROUP a continuat si in anul 2014 traditia veche deja de 8 ani, organizand in 22 Decembrie, la Miko Palace , un Craciun Magic pentru copiii defavorizati de la centrele de plasament din sectorul 1.

Cu sprijinul necontenit al unor oameni minunati, clienti ai nostri, prieteni, cu sprijinul conducerii Miko, am creat momente incarcate de emotie, de magie, de bucurie in viata acestor copiii. Mosul , spiridusii sai si renii cu saniuta fermecata plina de bunatati, au transformat seara intr-o poveste iar copilasii au plecat si de aceasta data incarcati cu daruri, dulciuri, jucarii si un strop de speranta ...

In fiecare an, organizarea acestui eveniment ne intareste sentimentul ca nu poti fi mai fericit decat atunci cand daruiesti bucurie unui copil sau cand retraiesti copilaria prin ochii lor stralucind de fericire !

Dr. Benjamin Pulvermacker - Vineri 10 Septembrie 2014

Vedetele au avut privilegiul unei intalniri exclusiviste cu celebrul medic estetician francez Benjamin Pulvermacker !

Vineri 10 Septembrie 2014, la invitaĊ£ia Chic Travel si Miko Med, Dr. Benjamin Pulvermacker, medic specialist in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica s-a aflat pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment exclusivist .

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara. 

Anul acesta la Miko 1 Iunie a venit mai devreme. Cu vedete, copii, cadouri, distractie!

In fiecare an, MIKO organizeaza unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate copiilor, in special celor care traiesc in complexele sociale de servicii,  pentru a sarbatori Ziua Internationala a Copilului. Devenita deja o traditie, MIKO reuseste prin continuitatea acestor evenimente sa aduca o bucurie si un zambet copiilor, indiferent de situatia lor materiala.

Cu ocazia implinirii a 14 ani de MIKO BEAUTY CENTERS, familia Cristofor a primit o distinctie regala

Mai mult de 300 de vedete, clienti, presa, angajati si prieteni au intrat in jocul propus de 14 ani de zile, la fiecare aniversare, de cel mai cunoscut centru de frumusete si sanatate din tara, MIKO BEAUTY CENTER. Balul Mascat si Carnavalul desfasurat in acest an la Crystal Palace Ballrooms este locul unde toata lumea se simte ca in familie, aceasta fiind dealtfel si atmosfera promovata inca de la inceput in centrele MIKO.

Lansare HydraFacial la Miko Palace

"Te iubesc Non Stop" la Miko Palace - Videoclipul trupei Taxi

Halloween Party

Prezentare de Moda Baby Petit

Petrecere Privata Copii