Noutati

Noi programe de infrumusetare la Miko: terapiile cu Endermolab

Va propunem un sistem ce permite realizarea unor transformari atat la nivelul fetei, cat si al corpului, fara metode invazive, fara durere si cu rezultate durabile. Fie ca va doriti sa slabiti in zone greu de lucrat la sala sau prin dieta, fie ca va doriti sa capatati un aspect intinerit, cateva minute petrecute sub efectul capetelor magice ale sistemului Endermolab va vor reda frumusetea dorita.

Impreuna cu prietenele tale, la MIKO

Ce poate fi mai placut decat sa petrecem putin timp rasfatandu-ne impreuna cu cele mai bune prietene, intr-un centru de infrumusetare? Daca inca nu ati plecat in vacanta, MIKO va asteapta in luna August cu o surpriza: serviciile voastre de infrumusetare preferate, la un pret senzational, only for the best friends!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara. 

Cum scapa Lora de riduri

Jurata de la next Star demonstreaza la fiecare aparitie cat de bine se intretine. Are o silueta de invidiat si este imposibil sa nu ne intrebam ce face ca sa arate atat de bine.

Cum reusesc vedetele sa para cu cel putin 20 de ani mai tinere

Varsta nu se vede pe chipul vedetelor ca Madonna, Paris Hilton sau Oprah, mai ales cand ele se pot bucura oricand de rasfatul pe care alte femei platesc bani grei. Afla la ce tratamente de infrumusetare recurg, mai ales cand au acasa aproape tot ce le trebuie pentru ritualurile speciale.

Uite ce fac vedetele de la Hollywood pentru a arata spectaculos pe covorul rosu

De fiecare data cand are loc o defilare pe covorul rosu, pe langa minunatele rochii pe care le poarta, vedetele afiseaza cel mai radiant ten, par stralucitor si un bronz sanatos. Afla secretul lor!

Vrei un ten spectaculos, ca al lui Beyonce? Incearca Hydra Facial

"Port in fiecare zi machiaj, mai ales cand sunt la emisiunea de pe VH1, dar nu am gasit un tratament facial care intr-adevar sa imi curete pielea, pana cand am descoperit uimitorul HydraFacial. Trebuie sa il incercati!" (Beyonce)

Copiii de la gradinita Avenor, fascinati de Regatul Frumusetii MIKO Palace

Intr-o frumoasa zi de primavara, la inceputul acestei luni, centrul Miko Palace a avut oaspeti de seama.

Cu ocazia implinirii a 14 ani de MIKO BEAUTY CENTERS, familia Cristofor a primit o distinctie regala

Mai mult de 300 de vedete, clienti, presa, angajati si prieteni au intrat in jocul propus de 14 ani de zile, la fiecare aniversare, de cel mai cunoscut centru de frumusete si sanatate din tara, MIKO BEAUTY CENTER. Balul Mascat si Carnavalul desfasurat in acest an la Crystal Palace Ballrooms este locul unde toata lumea se simte ca in familie, aceasta fiind dealtfel si atmosfera promovata inca de la inceput in centrele MIKO.

Luna Martie este luna aniversarii Miko

Luna martie este, prin excelenta, luna femeii. Este luna in care nu trebuie sa dispara zambetul de pe fata, in care femeile radiaza de frumusete.