Cum reusesc vedetele sa para cu cel putin 20 de ani mai tinere

madonna

Varsta nu se vede pe chipul vedetelor ca Madonna, Paris Hilton sau Oprah, mai ales cand ele se pot bucura oricand de rasfatul pe care alte femei platesc bani grei. Afla la ce tratamente de infrumusetare recurg, mai ales cand au acasa aproape tot ce le trebuie pentru ritualurile speciale!

Madonna are un aparat Intraceuticals in SUA si unul in Londra. Ajunsa la o varsta la care alte doamne sunt deja bunici respectabile (55 de ani), Madonna pare ca si-a inghetat fizionomia undeva la 30 de ani. Este adevarat ca face sport, are un antrenor personal si a abordat un stil de viata sanatos, cu meniuri concepute de nutritionisti. Cu toate acestea, fara operatii estetice, cum poti arata cu 25 de ani mai tanara? Ea a ales o metoda eficienta si deloc dureroasa. De cativa ani foloseste un aparat cu oxigen hiperbaric, utilizat initial in institutele de oncologie, pentru introducerea non-invaziva in derm a unor vitamine, antioxidanti, acid hialuronic si aloe vera. Aparatul Intraceuticals introduce in piele cu ajutorul oxigenului, un coctail de vitamine A, C, E, extract de ceai verde, aloe vera, agenti de hidratare si doua tipuri de acid hialuronic. Pe langa cele doua aparate proprii pe care diva le are pe doua continente diferite, cosmeticiana sa personala o insoteste in fiecare calatorie pentru a-i intretine tenul si a-i pregati constant ritualurile dec infrumusetare si ingrijire a pielii. 

Rasfata Americii, Paris Hilton, are un aparat care ii sterge urmele de oboseala de pe chip si ii pastreaza un ten perfect, de portelan: Hydrafacial. Acest aparat este un fel de "cosmeticiana robot", adica inlocuieste cam tot ce se face manual sau cu alte aparate in cabinetul cosmetic: curatare, exfoliere, extractii, hidratare. In plus, are o tehnologie care introduce non-invaziv in piele antioxidanti, peptide si acid hialuronic si indeplineste de asemenea inca o functie extrem de importanta: hidrodermoabraziunea. Rezultatul este imediat si spectaculos- tenul arata proaspat, curat, radiant!

Oprah Winfrey de asemenea investe foarte mult in imaginea ei, mai ales o data cu trecerea varstei. Ca si celelalte vedete, se bucura de beneficiile aduse de aparatele inventate special pentru intretinerea frumusetii si tineretii. De aceea, Oprah va ramane si in urmatorii 10 ani neschimbata pentru marele public si pentru numarul ei urias de fani.