Cum scapa Lora de riduri

Jurata de la next Star demonstreaza a fiecare aparitie cat de bine se intretine. Are o silueta de invidiat si, asa cum se intampla de fiecare data, este imposibil sa nu ne intrebam ce face ca sa arate atat de bine.

Artista spune: "Astazi m-am trezit cu pielea de bebelus. Tratamentul Intraceuticals si cremele pentru acasa tocmai au mai castigat un fan." Artista se numara printre celebritatile care au incercat Intraceuticals si au inregistrat rezultate spectaculoase.

 Intraceuticals se adreseza cauzei aparitie iridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire, aceasta furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele. Aceasta tehnologie duce la o hidratare superioara dar se pot face si tratamente specifice, cum ar fi tratament antiacneic, albire, rejuvenare sau antirid. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elastina.

Tratamentul facial consta in introducerea in straturile profunde ale pielii de substante benefice, precum acid hialuronic, vitamine (A, C , E) si antioxidanti (aloe vera si ceai verde), cu ajutorul oxigenului hiperbaric care este produs de un aparat special.

Contactati acum MIKO pentru o programare!