Parteneri

MIKO MED

La deschiderea sa în 2007, Miko Med a introdus în România un concept revoluţionar în domeniul sănătăţii şi al frumuseţii: o fuziune de proceduri asociate ce îmbină programele estetice de întreţinere cu procedurile dermato-cosmetice şi intervenţiile de chirurgie estetică minim invazive.
Şi astăzi, clinica îşi defineşte activitatea prin preocuparea constantă de a oferi pacienţilor săi cele mai noi descoperiri în domeniul medical, precum şi cele mai performante tehnologii şi proceduri în 17 specialităţi oferite: dermatologie, remodelare corporală, nutriţie, ginecologie, chirurgie şi multe altele.
Clinica Miko Med se alătură celor mai importante clinici din Europa în privinţa dotărilor, a gradului de confort oferit pacienţilor noştri şi a nivelului de performanţă şi competenţă al medicilor specialişti, recunoscuţi atât în România cât şi în străinătate.
În septembrie 2011, Miko Med şi-a extins paleta specialităţilor medicale oferite, inaugurând secţiile de STOMATOLOGIE si STOMATOLOGIE PENTRU COPII, ce păstrează înalta calitate a serviciilor medicale şi profesionalismul desăvârşit al medicilor.

www.mikomed.ro


MIKO PALACE CAFE 

Într-o ambianţă care împleteşte perfect interioarele unui palat din secolul al XIX-lea cu stilul minimalist al zilelor noastre, restaurantul oferă şi o splendidă terasă cu arbori seculari şi perspectiva unor case ale Bucureştiului de altădată, alături de un Wine Bar unde se poate savura o gamă largă de vinuri şi bauturi dintre cele mai renumite în lume.

Restaurantul Miko Palace Cafe vă oferă o o selecţie rafinată din bucătăriile franceză, italiană şi asiatică cu ingrediente bio–eco. Meniurile sunt personalizate în funcţie de gusturile, dorinţele şi solicitările clienţilor. Există şi meniuri speciale pentru copii.

Meniul este realizat sub îndrumarea şi supravegherea medicilor nutriţionisti ai clinicii Miko Med, obţinându-se astfel dezideratul: "Slăbeşti şi te menţii în formă, mâncând!" Toate produsele sunt achiziţionate de la ferme şi producători cu atestări de produse exclusiv bio-eco.

Miko Cafe organizează şi petreceri pentru copii mai mari sau mai mici!
Petreceri tematice, divertisment pentru copii (teatru de păpuşi, animatori, iluzionişti, ateliere de pictură, face-painting), muzică, decoraţiuni, invitaţii, torturi delicioase, băuturi şi aperitive 100% naturale, pe toate le puteţi avea la petrecerea copilaşului dumneavoastră. Distracţie garantată!

www.mikocafe.ro

 

MIKOKIDS

MIKO KIDS este primul club educaţional dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 luni şi 7 ani. Clubul aduce pentru prima oară în România conceptul american „Joaca are un scop/ Play with a purpose” ce constă într-o soluţie alternativă sistemului clasic de educaţie: clase în care timpul petrecut de copii cu persoanele apropiate (părinţi, bunici, bone) este folosit cu dublu scop: construirea emoţională armonioasă a micuţului şi dezvoltarea sa cognitivă prin interacţiune, stimulare multi-senzorială şi tehnici speciale de învăţare-joc, totul sub indrumarea unor specialişti.

Curriculumul este predat în două limbi: engleză şi română, clubul deţinând de asemenea si franciza americană „Learn with music”. Programa de educaţie prin joc este structurata într-o paletă largă, complexă şi adaptată de clase ce pot fi urmate de copii în funcţie de vârstă, de nivelul de dezvoltare, de personalitatea şi aptitudinile fiecăruia. MikoKids este, aşadar, nu doar o soluţie alternativă, ci şi una inovatoare la învăţământul tradiţional.

Încurajăm gândirea creativă „Out of the box” şi participarea la clase a parinţilor ce doresc să aibe un rol activ în dezvoltarea şi procesul de învăţare timpurie a copilului ori care sunt dornici să investească timpul şi efortul necesar formării armonioase a copilului sau.

www.mikokids.ro