Accent XL

Cel mai eficient echipament de radiofrecvenţă

Acest aparat utilizează pentru prima oară în dermatologie RADIOFRECVENŢA, favorizând formarea de colagen prin intermediul unei încălziri în profunzime a pielii.

Laserul Alma Accent XL este singurul aparat din lume cu două sisteme de lucru, unipolar şi bipolar care, în funcţie de capul de lucru folosit, permit tratamentul rapid și eficient pentru multe dintre problemele pielii. Astfel 

-       Radiofrecvenţă bipolară se adresează straturilor superficiale ale pielii având ca rezultat reducerea ridurilor şi a vergeturilor în proporţie de 85%

-       Radiofrecvență unipolară. Acţionând până în straturile profunde ale pielii, se înregistrează rezultate spectaculoase în reducerea stratului adipos și a celulitei fibroase şi în înlăturarea vergeturilor.

 

Este un tratament non-invaziv ce nu necesită anestezie, nu este dureros şi nu are efecte adverse. Procedura este efectuată de personal medical atestat ALMA LASER.

Manichiura si Pedichiura Semipermanenta

Solutia perfecta pentru o vacanta fara griji! Noul sistem revolutionar te ajuta sa ai unghii impecabile pana la 30 de zile.

NOU! ERICSON LABORATOIRE

Va invitam sa descoperiti o noua gama de tratamente corporale de ultima generatie, ce a revolutionat piata romaneasca de profil!

Tratamentul preferat al Madonnei la Miko Beauty Centers

Nu mai este un secret ca vedetele adora Intraceuticals! Tu l-ai incercat?