Atache

Gama Atache oferă o alternativă naturală, dar ştiinţifică, la tratamentele destinate tenurilor cu probleme. Fiind o gamă de produse dermato-cosmetice profesionale, foloseşte ca materie primă plante medicinale pregătite de cei mai renumiţi specialişti. „Vedeta” acestei game de produse este tratamentul C-vital. El are în compoziţie vitamina C pură şi stabilă, ceea ce duce la un efect vizibil imediat pielea fiind fermă şi revitalizată.

Produsele ATACHE sunt prezentate în 4 mari game:

C VITAL

O linie dedicată tenurilor obosite, cu exigenţe de hrănire şi revigorare. Bogate în vitamina C pură, produsele acestei linii au efecte intens restructurante, antiinflamatorii, de hidratare şi pot diminua cu până 67% ridurile în doar 15 zile. 

DespigmenINTENS

Un tratament intensiv pentru tenurile care au nevoie de mai multă luminozitate, reducînd cu 30 % inesteticele pete.

CIMILIFT

Tratament destinat femeilor peste 40 de ani, cu tenuri mature. Eficacitate maximă anti-aging datorită componentelor inovatoare de Phytoestrogeni, Cimicifuga şi extract de frunze de măslin.

Vital age RETINOL

Cea mai nouă linie, un tratament intensiv pentru ocazii speciale. În doar 8 zile de tratament (şi mai ales 8 nopţi), perlele de retinol vor revoluţiona efectiv orice ten care are nevoie de ajutor , luptînd ca nimeni altul împotriva ridurilor incapatanate.

NOU! ERICSON LABORATOIRE

Va invitam sa descoperiti o noua gama de tratamente corporale de ultima generatie, ce a revolutionat piata romaneasca de profil!

Extensii de gene Xtreme Lashes

Secretul tau pentru o privire seducatoare si unica!

Imbogateste-ti privirea cu un set de gene extravagant sau natural, potrivit formei sau culorii ochilor tai.

Manichiura si Pedichiura Semipermanenta

Solutia perfecta pentru o vacanta fara griji! Noul sistem revolutionar te ajuta sa ai unghii impecabile pana la 30 de zile.