Atache

C Vital

Produsele pentru acasă C-Vital sunt potrivite pentru bărbaţi şi femei care prezintă semne de îmbătrânire şi semne de ten fără vigoare şi fermitate. Bogate în vitamina C pură, produsele acestei linii au efecte intens restructurante, antiinflamatorii, de hidratare şi pot diminua cu până 67% ridurile în doar 15 zile.  

 

 

 

 

 

  

Despigmen Intens

Produsele liniei Despigmen Intens sunt special create pentru a îndepărta petele datorate îmbătrânirii, petele cauzate de expunerea la soare, petele datorate sarcinii sau petele provocate de utilizarea anticoncepţionalelor. Ingrediente: Hidroquinona, extracte din plante, hidroxizi alfa, filtru solar.

 

 

 

 

 

Vital Age Retinol

Formula nouă si textura fină combină Palmitat de Retinol şi pigmenţi de tehnologie avansată pentru a obţine un efect de catifelare, hidratează şi oferă fermitate feţei, gâtului şi decolteului, estompează liniile de expresie şi catifelează pielea fără a lasa reziduuri grase. Are rezultate vizibile de la prima aplicare.

Lift Therapy 

Tratamentul profesional cu efect de lifting facial Lift Therapy reprezintă o alternativă unică în România la chirurgia estetică. Acest nou concept de tratament combate cu succes pierderea elasticității și fermității tenului, cauzate de trecerea timpului, dar și de alți factori la fel de importanți precum stresul, pierderea rapidă în greutate, modul de viață și expunerea la soare.

 

 


Soft Derm

Tratamentul profesional Atache Soft Derm este un tratament pentru ten sensibil, având efecte de calmare, curăţare, restructurare şi protecţie. Acesta oferă o plăcută senzaţie de prospeţime şi confort, lăsând pielea perfect curățată şi relaxată. Produsele oferă o plăcută senzație de prospețime și confort, ideală pentru tenul dumneavoastră.

 

 

 

 

 

Oily SK

Tratamentul Oily SK acţionează asupra factorilor ce predispun la apariţia acneei.
Pielea grasă și mixtă este hidratată și normalizată cu ajutorul ingredientelor active
atent selecționate. Reduce dimensiunea porilor și strălucirea pielii, hidratează cu ajutorul factorilor naturali de hidratare, împrospătează și restructurează pielea în profunzime.Corporal Care

- Tratament anticelulitic -

Rezultate vizibile:

- Reduce în circumferinta, elasticizează şi catifelează 

- Efect reductor asupra nodulilor

- Pielea devine netedă, ca şi cum ar fi fost întinsă 

- Corpul devine mai ferm şi mai tonic