Bioline

Puractive

PureactiveLinia conţine produse care acţionează asupra pielii impure, grase sau acneice. Secretul eficienţei acestor produse este interacţiunea dintre extractul seminţelor de grapefruit, ceai, extract de portocală, lămâie şi acizi de fructe.

 

 

 

 

Primaluce

PrimaluceLinia Primaluce acţionează printr-un sistem de exfoliere graduală, capabil să dezvolte 4 efecte (levigare, reînnoire, luminozitate, curăţare) sinergice şi interactive care oferă strălucire pielii.

 Phyto Staminal

Tratamentul Phyto Staminal de la Bioline realizează o sinergie exclusivă între plante, celule stem şi ingrediente active de ultimă generaţie pentru reactivarea proceselor vitale ale pielii şi pentru a evidenția cele mai apreciate trăsături ale feţei. Aceasta este o gamă inovatoare de produse specifice care, graţie tehnologiilor inovatoare, permit reducerea imperfecţiunilor pielii, rafinând totodată detaliile acesteia.

 

 

 

 

 

Supreme Lift

Supreme LiftHrăneşte şi îmbunătăţeşte structura pielii, în timp ce o lasă netedă, suplă şi strălucitoare. Extractele din Antarctic îmbunătăţesc nivelul de colagen şi elastină, în timp ce polimerii speciali cu efect de umplere duc la netezirea ridurilor profunde. Ideală pentru pielea afectată de uscăciune şi cu semne vizibile de lăsare.

 Caviar & Retinol 

Caviar RetinolLinia Caviar & Retinol conţine ingrediente preţioase (extract de caviar, retinol, ulei  de Quinoa) cu funcţii cosmetice complexe care acţionează în sinergie cu ritmul natural al pielii pentru a-i îmbunătăţii tonusul, elasticitatea şi textura şi pentru a îndepărta semnele îmbătrânirii.

 

 

 

Vintage 79

 Vintage 79Este o linie cosmetică cu un concept tradiţional, care valorifică trecutul propunând o prezentare diferită, mai atractivă şi cu formule inovative întotdeauna naturale.

 

 

 

 

 

Reveillance

ReveillanceProtejează şi creşte tinereţea pielii cu cei mai noi şi mai eficienţi antioxidanţi ai noului mileniu. 

 

Seductage

SeductageAcţiunea sinergică a celor 3 macrocomplexe permite să obţină pe toate tipurile de piele, chiar şi pe cea sensibilă, un efect intens de întindere a pielii.

 Jatoman - linie special creată pentru tenul masculin

JatomanConţine extracte minerale de Rhodochrosite, sinergii naturale, nanostructuri, aceste 3 elemente extraordinare au capacitatea de a da viaţă, prospeţime şi energie pozitivă pielii.

 

 

 

Body Care - produse de remodelare corporală pentru acasă

Body CareProdusele din linia Body Care conţin vitamine, amino-acizii şi alfa-hidroxiacizii care au efect cosmetic anti-age şi regenerant, iar uleiurile esenţiale în combinaţie cu algele şi extractele din plante au efect cosmetic de fermitate, lipodrenaj şi anti-celulitic.