Ericson Laboratoire - Facial

BIO-OPTIC - Soluții multiple pentru zona fragilă din jurul ochilor

Pielea din jurul ochilor este foarte subțire și în mod sigur cea mai fragilă zonă de pe față. Mai mult decât atât, ochiul reacționează foarte rapid la oboseală, iar efectele pot fi văzute pe piele sub formă de cearcăne sau pungi sub ochi. Prin urmare, conturul ochilor are nevoie de un tratament meticulos, timpuriu și continuu. BIO-OPTIC propune o formulă inovatoare, hipo-alergenă pentru: micșorarea pungilor de apă, reducerea pungilor de grăsime, iluminarea cearcănelor, netezirea liniilor din colțul ochilor, ridicarea țesutului lăsat.

 

 

 

 

 

 

 

PURE BIOTICO metodă de tratament completă, universală și precisă, cu efect anti-hormonal pentru tenul mixt, gras și predispus la acnee.

 

BIO PURE

Curăță, purifică și îi asigură tenului un aspect mat, fiind un tratament localizat pentru tenul mixt. Tenul mixt este împărțit în zone diferite: hiper-seboreice, hiper-keratinizate, puncte albe, puncte negre, roșeață și uscăciune locală, fiecare dintre acestea necesitând o îngrijire specifică, localizată.

 

 

 

 

 

 

 

ACTI-BIOTIC - Antibiotice pentru piele

Gama ACTI-BIOTIC constă în produse de varf dedicate în totalitate tratării tenului gras cu puncte albe și puncte negre. Formula cu fitocomplex stimulează sinteza antibioticelor naturale din piele pentru a ajuta în lupta atacurilor microbiene responsabile de apariția coșurilor. Proprietățile sale anti-seboreice și astringente reglează excesul de sebum pe toată durata zilei și micșoreaza în mod vizibil porii dilatați. Folosită zilnic, gama ACTI-BIOTIC tratează în mod eficient punctele negre și albe, conferind tenului un aspect sănătos și mat.

                

 

 

 

 

 

BOTU VIP - Tratament anti-rid, nedureros, fără riscuri

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor a numeroase femei care doresc să-și trateze ridurile fără a risca efecte adverse, ERICSON LABORATOIRE a creat tratamentul BOTU VIP, o alternativă nechirurgicală de a reduce ridurile adânci. Imitând efectul Toxinei Botulinice și al "șocului" produs de veninul de viperă asupra ridurilor de expresie, tratamentul BOTU-VIP garantează scăderea ridurilor cu până la 52% în numai o lună de tratament.

 

 

 

 

 

 

FRESH CAVIAR

Produs unic, FRESH CAVIAR, este prima gamă de îngijire a pielii, bazată pe celule proaspete de caviar. Caviarul este o substanță rară și prețioasă, bogată în substanțe nutritive, necesare pentru dezvoltarea și construcția structurilor vitale. Datorită compoziției unice, celulele FRESH CAVIAR stimulează producerea de colagen și rețeaua de fibre elastice, pielea devenind astfel lipsită de riduri, tonifiată și fermă. Laboratoarele de cercetare Ericson au dezvoltat formule fără parfum, care nu conțin conservanți chimici, pentru o toleranță maximă și compatibilitate chiar și cu cele mai sensibile tipuri de piele.
PRECIOUS ELIXIR


Ericson Laboratoire a îmbogățit Gama Fresh Caviar cu două noi tratamente de noapte, ce sporesc efectul regenerator, nutritiv și anti-ageing al acestei linii dermatocosmetice.

Noapte de noapte, proprietățile ultra-regenerante ale Precious Elixir vor repara daunele suferite zilnic de către pielea dumneavoastră, cauzate de factorii externi de stres. Extractul de caviar reparator, vitamina E antioxidantă și uleiurile esențiale de susan, migdale și heliantus, cu proprietăți excelente nutritive, vor hrăni și proteja pielea pe timpul nopții. Utilizat împreună cu noua ULTRA RICH CREAM, în numai 15 minute pielea dumneavoastră va căpăta un plus de fermitate și un adevărat scut anti-rid.

 

 

 

 

 

 

 

DERMA CALM - Tratamentul pielii foarte sensibile

Punctul forte al acestei game îl constituie abilitatea de a acționa direct asupra legăturilor dintre piele și sistemul nervos pentru a micșora gradul de stres de la nivelul pielii, prin intermediul unei duble acțiuni: efect „anti-stres” asupra terminațiilor nervoase prin reducerea eliberării de neurotransmițători inflamatorii și un efect „anti-durere” prin mărirea secreției de endorfine care au o binecunoscută acțiune de calmare. Astfel, pielea își mărește pragul de toleranță a durerii și își recapată starea de bine inițială.

 

 

DERMA SUN - Protecție solară termo-activă 

DERMA SUN, o noua gamă de protecție solară avansată, oferă protecție mărită împotriva razelor UVA/UVB, cu filtre fotostabile care neutralizează razele la suprafața pielii, în mod eficient. O inovație de vârf, o combinație unică între un accelerator de bronzare puternic, THALITAN și o moleculă anti-îmbătrânire activată de căldură, VENUCEANE™, care optimizează sistemul  de auto-apărare al pielii pe timpul expunerii la soare. Acest complex original protejează 80% dintre celulele iradiate cu UVA și UVB și luptă împotriva radicalilor liberi și a oxidării celulare.

 

 

 

 

 

 

SUPREME DHE. AGE - Unicul tratament specific în perioada menopauzei

Acest tratament este destinat femeilor dornice să ofere pielii lor un tratament de ultimă generație fundamental, capabil să relanseze mecanismele de întinerire. Acest tratament intensiv de regenerare a pielii reproduce efectele principale de anti-îmbătrânire ale DHEA,  "molecula tinereții". Studiile efectuate demonstrează o accelerare excepțională în ritmul de reînnoire celulară. Prin urmare, după o lună de aplicare, se observă o îmbunătățire considerabilă a calității pielii. 

 

 

DNA VITAL - 

ADN-ul este fragil, prin urmare este absolut necesar să-l protejăm. Prin utilizarea a două ingrediente active HI-TECH (ADN Supra Polimerizat și Antarcticine), acest tratament esențial are o crescută valoare terapeutică și regenerantă. Acțiunea acestui tip de ADN are un spectru larg: antioxidant, antitoxic și antielastic pentru a proteja țesutul, în timp ce Antarcicin are excepționale proprietăți regenerative și de vindecare, ce ajută la protejarea pielii. Rezultatul? În numai 15 zile de tratament, efectul anti-rid este deja vizibil, fiind dovedită o scădere majoră a adâncimii ridurilor.

 


ENERGY LIFT

Un tratament pentru „LIFTING+SLĂBIRE”, ce permite redesenarea conturului feței fără traumele intervenției chirurgicale. Acest tratament unic  permite abordarea a două probleme - efect de slăbire și drenaj pentru obraji sau bărbie dublă și efect de umplere și volumizare pentru zona frunții, similar celui produs de Acidul Hialuronic. Elasticitatea și flexibilitatea pielii sunt îmbunătățite în mod evident. Pielea dumneavoastră va arăta cu 10 ani mai tânără în doar 42 de zile!

 
FEMINITY - Celulele stem, cheia către tinerețea și sănătatea pielii

Acest tratament păstrează tinerețea și feminitatea datorită a două acțiuni de prevenire, care au ca scop compensarea pentru disfuncționalitatea a două mecanisme cheie pentru sursa vieții: recâștigarea echilibrului hormonal al pielii și protejarea celulelor mamă prin activarea a două proteine vitale supraviețuirii lor. Fiind o gamă de produse primare de prevenire a îmbătrânirii, acest tratament este destinat tuturor femeilor, începând de la vârsta de 25 de ani până la menopauză, a căror piele este afectată de deshidratare cronică din cauza variațiilor din timpul ciclului hormonal.

HYDRA CLINIC - Amplificator științific de H20     

Acest tratament intensiv hidra-nutritiv combină 4 tehnologii clinice inovatoare, cu 4 acțiuni diferite:

1. Hidrolipide inteligente ce refac structura naturală a pielii, prin ajustarea cantității de hidratare pe care o furnizează pielii, în funcție de nivelul de umiditate din atmosferă.

2. Tehnologia Aquaphyline stimulează aquaporinele din piele, acele mici canale care permit fluxului de apă să treacă cu o viteză uimitoare. Acestea pot crește, de asemenea, nivelul de acid hialuronic din epidermă.

3. Microplasturii hidratanți fixează apa în țesuturi, garantând un nivel optim de umiditate pe durată întregii zile.

4. Skin Repair Bio repară mecanismele de hidratare prin intensificarea sintezei de colagen cu 34%, ajutând pielea uscată sau deteriorată. 

 


MESO-VIT - Vitamine binefăcătoare pentru piele

Efectele mezoterapiei sunt deja binecunoscute și apreciate în lupta împotriva ridurilor, însă metoda injectării este adeseori contestată. ERICSON LABORATOIRE a creat un tratament complet non-invaziv ce tratează imperfecțiunile pielii cum ar fi lipsa tonusului, petele pigmentare sau hipersensibilitatea. Complexul de Vitamina A, C și E din componența acestuia realizează diminuarea semnificativă a ridurilor prin stimularea producției naturale de Acid Hialuronic, redă luminozitatea pielii, are acțiune calmantă și reparatorie asupra țesuturilor, îmbunătățind în același timp circulația. 

 


NOVACID - Exfoliant 2 in 1, multi-acizi din fructe, dermabraziune

ERICSON LABORATOIRE oferă acum o metodă de exfoliere „dublă”, care este atât mecanică (microdermabraziune), cât și chimică (exfoliere cu acizi) și se inspiră din procedurile cosmetice medicale. Tratamentele „Acid Peel” și „Micro-Dermabrasion” fac posibilă, prin exfolierea accelerată, activarea forțată a reînnoirii celulare, conferind un aspect nou pielii. Aceste tratamente pot fi folosite pentru a trata diferite probleme ale pielii: ten fără strălucire, pete pigmentare, exces de keratină, cicatrici mai vechi sau riduri de suprafață. Efectuate în mod regulat, aceste tratamente restaurează echilibrul fiziologic al pielii, conferă un aspect tânăr, strălucire, hidratare și finețe.

 
PERFECTION - Tratament de regularizare a petelor pigmentare

Laboratoarele de cercetare Ericson Laboratoire au descoperit o metodă complet inovatoare de tratament care intervine chiar înainte ca procesul de melanogeneză să înceapă, prin acțiunea asupra genelor din ADN conținute în nucleul melanocitelor. Multe produse cosmetice folosesc o metodă tradițională care acționează asupra straturilor de suprafață ale pielii. Inovația tratamentului constă în faptul că se întoarce pe cât posibil în lanțul biologic al pigmentării prin acționarea la două nivele: modificarea acțiunii genetice înaintea procesului de pigmentare și redirijarea mesagerilor celulari care produc pigmenții.

 

 

ENZYMACID - Tratament Exfoliant cu actiune multipla
MICRODERMABRAZIUNE - EXFOLIERE CHIMICA – EXFOLIERE ENZIMATICA
Actiune mecanica + Actiune chimica + Actiune biologica - Actiune revitalizanta + Redarea stralucirii

Intotdeauna in fruntea inovatiei, ERICSON LABORATOIRE va ofera acum o metoda de exfoliere de inalta performanta, combinand 5 inovatii dermocosmetice de „tehnologie de varf”, inspirate de cele mai recente tratamente medicale de infrumusetare.