Ericson Laboratoire - Corporal

 

INSULINOL - Celulita cauzată de alimentația precară

Precum  în cazul tuturor gurmandelor, dieta dumneavoastră are consecințe negative. Vă bucurați de mese copioase, vă plac dulciurile și într-adevăr vă bucurați de toate micile plăceri ale vieții. INSULINOL este tratamentul de care aveți nevoie. Acest tratament de slăbire de nouă generație, are funcțiile unui tratament care "inhibă apetitul" celulelor grase, împiedicând pătrunderea insulinei în celule și astfel producerea grăsimii este stopată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CELLULIT'VIB - Celulita dură

Sunteţi afectată de celulita tipic feminină, localizată pe coapse şi fese? Acesta este un tratament de sculptare a corpului dumneavoastră, de înaltă precizie, care luptă împotriva grăsimii în profunzime. Un tratament „șoc”, inovator, cu un efect asemănător procedurilor ce au la bază "ultrasunetele". Această performanță este atinsă prin acțiunea puternică a unui fito-complex, care poate întrerupe legăturile responsabile de formarea celulelor grase și încrustarea acestora sub piele.

 

 

 

 

 

 

 

SLIM & LIFT - Celulita cauzată de sedentarism

Lipsa activității fizice reprezintă o problemă a zilelor noastre. Consecințele? Nu se ard suficiente grăsimi, iar ceea ce se elimină, se depune foarte repede. Acesta este un tratament "multi-activ" complet, având efect de slăbire, fermitate, refacere vasculară, refacere a fibrelor din țesuturi, precum și descreșterea producției celulelor adipoase, în timp ce producția de colagen este activată, fiind absolut necesară pentru menținerea fermității musculaturii. Rezultatul este dublu: slăbire și fermitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIPO DRAINAGE 3D - Celulita cauzată de circulația defectuoasă

Acest tratament puternic are un triplu efect: detoxifiere, drenaj vascular și drenajul cu efect asupra retenției de apă. Fără a recurge la chirurgia estetică, acest tratament este destinat remodelării picioarelor dumneavoastră. Această metodă unică este numită de către specialiștii Ericson Laboratoire "Fitness Remodeling". Acest tratament are ca efect imediat destinderea picioarelor obosite, congestionate și umflate. Un real răsfăț.
NOVASLIM+ - Celulita genetică

NOVASLIM+ este tratamentul de care aveți nevoie dacă celulita dumneavoastra este un rezultat al moștenirii genetice. Acest tratament unic este rezultatatul unor cercetări avansate și acționează asupra manifestării ADN-ului asupra organismului dumneavoastră, care deține capacitatea de modificare a comportamentului celulelor adipoase. Eficacitatea este maximă datorită ingredientelor active utilizate: microdermabraziunea cu cristale de oxid de aluminiu, exfolierea chimică prin combinarea a 5 acizi foarte puternici, exfolierea enzimatică prin acțiunea proteolizei și subțierea stratului molecular prin modelarea genetică a adipocitelor. 

 

 

 

 

 

SUPREME DHE.Age - Celulita cauzată de menopauză

Acest tratament este recomandat femeilor "mature" care doresc să depășească problemele apărute o dată cu înaintarea în vârstă. Impactul negativ al scăderii nivelului de hormoni  la menopauză este binecunoscut. În timp, procesul de ardere naturală a grăsimilor încetinește, iar acest fenomen este în mod deosebit pronunțat când intervin schimbări la nivelul sistemului hormonal. Departamentul de cercetare Ericson Laboratoire a găsit beneficiile în utilizarea efectelor pozitive ale moleculei DHEA asupra mecanismelor legate de înaintarea în vârstă.
OSMO THERMY - Celulita de natură limfatică

Acest tratament este ideal pentru persoanele cu probleme limfatice sau cu predispoziție în retenția de apă. "Osmoza" este fenomenul de schimb de la nivelul membranei celulare, iar accentuând acest proces printr-un efect termic intens, se facilitează îndepărtarea toxinelor din țesuturi, prin accelerarea procesului de eliminare. Rezultatele sunt incredibile: eliberarea toxinelor acumulate, îndepărtarea surplusului de apă, echilibrarea mineralelor și a oligoelementelor.


LIPO-STRESS - Celulita cauzată de stres

Stresul este fără îndoială marea problemă a secolului și ne afectează fără echivoc întregul metabolism, cauzând reacții adverse precum tensiunea arterială ridicată și eliminarea deficitară a toxinelor, având ca rezultat depozitarea generală sau localizată a grăsimilor. Neuro-estetica se bazează pe detectarea interacțiunilor dintre piele și sistemul nervos. Datorită unui puternic concentrat "lipo-stres", acest tratament permite atât eliminarea rapidă a celulitei dureroase, cât și relaxarea organismului stresat, predispus la absorbția rapidă a grăsimilor.