Extensii de gene Xtreme Lashes

Liderul extensiilor de gene 

Gene individuale splendide şi permanente putem obţine doar cu produse excelente şi stilişti instruiţi la cel mai înalt nivel.  De aceea, la aplicarea extensiilor de gene fir cu fir Xtreme Lashes, stilistul poate să aleagă dintre 815 de gene false, rezultând astfel un efect unic, care nu s-ar obţine niciodată cu extensii de tip bandă sau mănunchi. Stilistul Xtreme Lashes vă poate crea un set de gene extravagant sau natural, potrivit formei sau culorii ochilor dumneavoastră, numarand intre 140 si 200-250 de fire individuale.

  • Xtreme Lashes a câştigat premiul pentru CELE MAI BUNE EXTENSII DE GENE conform alegerii a mii de profesionişti, concurs organizat de Intercoiffure - Organizatia Internationala a Profesionistilor din domeniul frumuseţii.
  • Xtreme Lashes oferă o gamă variată de produse de îngrijire, întreţinere şi machiaj, special concepute pentru a prelungi viaţa genelor Xtreme Lashes..

Manichiura si Pedichiura Semipermanenta

Solutia perfecta pentru o vacanta fara griji! Noul sistem revolutionar te ajuta sa ai unghii impecabile pana la 30 de zile.


Oferte speciale

pentru Mirese Fiti stralucitoare

in cea mai importanta zi,

cu ajutorul specialistilor

nostri in frumusete!