Impachetari

Împachetările reprezintă o soluţie rapidă şi eficientă pentru dispariţia celulitei şi arderea rapidă a grăsimilor,  începand cu prima şedinţă intensivă.

Specialiştii MIKO vă propun o serie de tratamente exclusiviste marca BIOLINE şi ATACHE, pe bază de produse naturale, cu efecte garantate anticelulitice, de drenaj, de reminalizare şi fermitate. Produsele conţin ingrediente active precum uleiul de cafea, nămol termal din alge roşii, argilă albă, alge antarctice, alge verzi sau apă termală.

Împachetările constituie un tratament potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscată, cu elasticitatea scăzută şi care prezintă semne de piele lăsată. Acest tip de procedură are ca rezultat garantat fermitatea vizibilă a pielii şi a muşchilor, graţie agenţilor pentru fermitate şi reparatori din gamele BIOLINE şi ATACHE.

 

Tratând corpul cu aceste ingrediente preţioase, rezultatele vor fi spectaculoase, pielea devenind fermă, tonică şi cu un aspect plăcut.  

NOU! ERICSON LABORATOIRE

Va invitam sa descoperiti o noua gama de tratamente corporale de ultima generatie, ce a revolutionat piata romaneasca de profil!

Extensii de gene Xtreme Lashes

Secretul tau pentru o privire seducatoare si unica!

Imbogateste-ti privirea cu un set de gene extravagant sau natural, potrivit formei sau culorii ochilor tai.

Manichiura si Pedichiura Semipermanenta

Solutia perfecta pentru o vacanta fara griji! Noul sistem revolutionar te ajuta sa ai unghii impecabile pana la 30 de zile.