Lift 6

Singura tehnică din lume care stimulează capacitatea elastică a pielii

Lift 6 este aparatul care vă oferă o soluţie veritabilă împotriva îmbătrânirii pielii si a pierderii elasticitatii,  produsă de efectele gravitației și de procesul natural de îmbătrânire. Efectul de lifting creat este absolut natural: prin exerciţiul efectuat, aparatul atenuează și duce la dispariția totala a ridurilor și a liniilor de expresie, îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi limfatică, oxigeneaza țesuturile, realizeaza drenajul limfatic care duce la decongestionarea feţei, precum şi la creşterea procentului de colagen şi elastină din piele, cele doua elemente absolut necesare pentru menţinerea tinereţii pielii (colagenul asigurând fermitatea, iar elastina elasticitatea pielii).

Evenimente de vis la Miko Palace

Miko Palace se poate transforma in locatia perfecta pentru evenimentul tau, fie ca este vorba de o petrecere privata, lansare, conferinta, petrecere pentru copii sau multe altele! 

Extensii de gene Xtreme Lashes

Secretul tau pentru o privire seducatoare si unica!

Imbogateste-ti privirea cu un set de gene extravagant sau natural, potrivit formei sau culorii ochilor tai.

NOU! ERICSON LABORATOIRE

Va invitam sa descoperiti o noua gama de tratamente corporale de ultima generatie, ce a revolutionat piata romaneasca de profil!